Navijač Manchester Uniteda kupio Aguerov dres s potpisom samo da bi ga uništio

Platio ga 200 funti

Navijač Manchester Uniteda kupio Aguerov dres s potpisom samo da bi ga uništio

E. Čaušević

Jedan od navijača Manchester Uniteda našao se u centru pažnje zbog toga što je kupio dres Sergija Aguera, a zatim ga pocijepao.

Naime, Michael Cooney učestvovao je na aukciji na kojoj se, između ostalog, prodavao dres Sergija Aguera kojeg je potpisao napadač Manchester Cityja.

Cooney je dao najveću ponudu i platio dres 200 funti, ali mnogi u sali nisu znali da je on zapravo navijač Manchester Uniteda.

Kada je izašao i uzeo dres pocijepao ga je, a mnogi nisu shvatili zbog čega je to uradio. No, ubrzo je objasnio da navija za United i da je to najboljih 200 funti koje je u životu potrošio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kasnije je izjavio da mu je Aguero jedan od najomraženijih igrača zbog gola u zadnjem kolu Premiershipa 2012. godine kada je donio titulu Cityju u zadnjim sekundama. Naravno, trofej je do tog trenutka "bio u rukama" igrača Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi