Nisu zaboravili 2017. godinu

Navijači Manchester Cityja o Pepovoj želji: "Samo ne on..."

Dani Alves u potrazi je za novim klubom otkako je napustio PSG.

Brazilski nogometaš je na Parku prinčeva proveo dvije sezone, a iako već uveliko u četvrtoj deceniji, za njegovim uslugama na tržištu i dalje vlada veliko interesovanje.

Posljednjih se sedmica kao naredna stanica u Alvesovoj karijeri pominjala Sevilla, ali i Manchester City koji vodi Pep Guaridola s kojim je već surađivao, no pristalice tima sa Etihada takvim napisima i nisu oduševljene.

Naime, navijači aktuelnog engleskog šampiona smatraju kako bi dovođenje 36-godišnjeg Alvesa bilo pogrešan potez i udar na dostojanstvo kluba. Kada je odlazio iz Juventusa, defanzivac je, podsjetimo, dogovorio sve s Manchester Cityjem, cijeli posao se činio kao završen, no u jedan dan se predomislio i zajedno s Neymarom završio u PSG-u.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Alvesa ne želim vidjeti u Manchester Cityju"; "Samo ne on...", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Alves je tokom dvogodišnje ere na Parku prinčeva osvojio dva prvenstva Francuske i po dva Kupa i Liga kupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.