Smirio navijače

Solskjaer ima poseban plan za Pogbu, govorio i o Lukakuu

Edmir Škorić

Navijači Manchester Uniteda još uvijek nisu sigurni, ali riječi Ole Gunnara Solskjaera uveliko će ih smiriti.

Tokom čitavog ljeta se Paul Pogba povezuje sa Real Madridom, a Romelu Lukaku s Interom i još uvijek nije sigurno šta će od svega da se desi.

Ni Real, a ni Inter nemaju namjeru da odustanu od svojih primarnih ciljeva, ali United za sada izbjegava da pusti nekog od njih dvojice.

I jedan i drugi su sa ostatkom tima otputovali na turneju u Australiju i vjeruje se da će i naredne sezone nositi dres crvenih vragova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Solskjaer je izjavio da razmatra o tome da Pogba dobije kapitensku traku naredne sezone nakon odlaska Antonija Valencije.

Na pitanje o Lukakuu i da li će Belgijanac ostati na kraju, rekao je: "Vidjet ćemo, nadam se da hoće jer nam je potreban takav igrač".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.