Na izlaznim vratima Dinama

Olmo ima samo jedan zahtjev za novi klub

Edmir Škorić

Mladi španski reprezentativac Dani Olmo spreman je da ovog ljeta napusti Dinamo.

Zbog napornog ljeta s reprezentacijom Španije, Olmo će propustiti utakmicu Superkupa između Dinama i Rijeke, ali se pripremama prvaka Hrvatske priključuje sljedeće sedmice.

"Još uvijek nisam razgovarao s agentom i ocem. Sljedeće sedmice sam na Dinamovim pripremama, a onda ćemo vidjeti", rekao je Olmo na početku razgovora za katalonski Sport.

"Nisam imao neprospavanih noći zbog priča o mom transferu. Miran sam i spreman nastaviti žestoko raditi. Toliko se priča o meni... Više ne znam što je istina, a što nije. Isključit ću se iz svih tih priča do razgovora s agentom".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Uvijek sam govorio da bih se volio vratiti u Španjolsku. Ne znam želi li me Barcelona, ne otpisujem nijedan klub. Poštujem sve one kojima sam zanimljiv. Tražim klub u kojem ću igrati i koji je najbolja opcija za nastavak mog razvoja. Mlad sam i potrebna mi je minutaža. Novi klub mi mora ponuditi ono što sam imao u Dinamu", istakao je Olmo.

Modri će navodno za ovog igrača dobiti najmanje 30 miliona eura, ali još nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.