(Foto: EPA)

Liverpool spreman da ga vrati

Veliki povratak Philippea Coutinha?

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho vjerovatno napušta Barcelonu.

Coutinho je u januaru 2018. godine stigao na Nou Camp iz Liverpoola kao veliko pojačanje u jednom od najvećih transfera ikad (140 miliona eura), ali se u redovima španskog prvaka nije pokazao.

Već odavno se govori da bi Brazilac mogao napustiti Barcu. Povezivao se najviše sa PSG-om, ali bi prema navodima engleskih medija na kraju on ipak mogao da se vrati u Liverpool.

Navodno, Redsi su spremni da ga vrate i ponudit će katalonskom klubu 88 miliona funti za njegove usluge, a tu ponudu će Barcelona i prihvatiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Španski šampion želi vratiti Neymara iz PSG-a. Da bi se to desilo, morat će prodati Philippea Coutinha ili Ousmanea Dembelea, a čini se kako je njihov izbor ipak Brazilac.

Coutinho je u proteklih godinu i po odigrao 75 utakmica za Barcelonu i postigao je 21 gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.