Vrag je odnio šalu: Neymarova nova objava sve govori

Želi u Barcelonu

Vrag je odnio šalu: Neymarova nova objava sve govori

Edmir Škorić

Neymar silno želi da se vrati u Barcelonu, objava na Instagramu dovoljno govori.

Brazilac se 2017. godine zaputio ka Parizu, a Barcelona je tada inkasirala čak 222 miliona eura. Neymarov transfer bio je najveći u povijesti nogometa, ali nakon samo dvije sezone Brazilac želi nazad u Kataloniju.

S PSG-om je osvojio Ligu 1, ali nije napravljen rezultat u Ligi prvaka, on na individualnoj razini nije pretjerano napredovao niti osvojio Zlatnu loptu i smatra da je bolje da se vrati u Barcelonu.

I dok traju pregovori i saga oko mogućeg transfera iz PSG-a u Barceonu, Neymar je na Instagramu objavio fotografiju u dresu Barcelone.

Više nema dilema šta Neymar želi, jedino ostaje da vidimo da li će mu se želje i ostvariti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
I da ne ode u Barselonu, u PSGu nema budućnost, nikakvu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti