Meč se trebao igrati u nedjelju

Promijenjen termin utakmice između Širokog Brijega i Čelika

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Širokog Brijega u četvrtak igraju u gostima protiv Kairat Almatyja revanš utakmicu prvog pretkola Evropske lige.

Široki je u prvoj utakmici na svom terenu poražen sa 2:1, a sada ih očekuje dug put i revanš u Kazahstanu. Bh. tim nije imao sreće u prvom meču protiv Kairata jer su se propisno ispromašivali zbog čega je sada dosta manja šansa da će se plasirati u drugo pretkolo.

Također, pred Širokim je i početak nove sezone Premijer lige BiH, a ovaj tim je u nedjelju na Pecari trebao ugostiti ekipu Čelika. Meč je bio planiran za 21 sat, ali je termin promijenjen.

Naravno, igrači Širokog Brijega moraju na dug put u Kazahstan i nazad i jasno je da su tražili odgodu meča protiv Čelika. S Pecare su potvrdili da se ova utakmica neće igrati u nedjelju već u ponedjeljak od 21 sat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, u prvom kolu Premijer lige BiH još se sastaju Sarajevo-Zrinjski, Sloboda-Radnik, Željezničar-Borac, Velež-Mladost i Zvijezda-Tuzla City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.