Potpisao za Zoryu

Bivši golman Zrinjskog karijeru nastavlja u Ukrajini

Bh. internacionalac Nikola Vasilj pronašao je novi angažman u Ukrajini.

Nekadašnji golman mlade reprezentacije BiH posljednje dvije godine proveo je u Njemačkoj braneći  za Nurnberg (II), no nakon što mu je istekao ugovor prihvatio je poziv Zorye Luhansk.

Radi se o klubu koji se takmiči u ukrajinskoj Premier ligi u kojoj se kao petoplasirani tim plasirao u Evropsku ligu, gdje u drugom pretkolu čeka pobjednika dvoboja između Budućnosti i Trans Narve.

Vasilj je, kako je saopšteno, stavio paraf na dvogodišnji ugovor, a u klubu vjeruju da se radi o čuvaru mreže pred kojim je budućnost i da će opravdati ukazano povjerenje.

Za Zoryu je u prošlosti imao priliku nastupati i Toni Šunjić. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.