Sjajna atmosfera u redovima Plemića: Trening u Makedoniji prije polaska kući

Na pragu prolaska u drugo kolo

Sjajna atmosfera u redovima Plemića: Trening u Makedoniji prije polaska kući

S. Mlaćo

Zrinjski je sinoć u Makedoniji savladao Akademiju Pandev 3:0.

Plemići su tako u prvom susretu prvog kola kvalifikacija za Evropu ligu pružili sjajnu partiju i napravili korak bliže prolazu dalje.

Trener Zrinjskog Hari Vukas bio je zadovoljan viđenim, a Plemići će danas u 16 sati put Mostara.

Do tada su odlučili da odrade jutarnji trening.

"WORK HARD. PLAY HARDER. Nema opuštanja! Iako ih danas u 16:00 očekuje povratni let, naši momci upravo odrađuju trening na terenu Rabotničkog", istakli su iz HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Mandić zadovoljan 

Nakon utakmice strijelac jednog od tri pogotka Staniša Mandić kazao je da je Zrinjski odigrao odlično u prvom dijelu, ali da su se u finišu nesvjesno povukli, no na sreću to ih nije koštalo.

"Generalno utakmica je bila teška. Prvo poluvrijeme smo odigrali kompaktno i u odbrani i u napadu. Na vrijeme smo dali golove i ostvarili smo odličan rezultat od 3:0. Kući će biti još lakše igrati pred našim navijačima. Tvrda utakmica i pred kraj smo se nesvjesno povukli, ali mislim da smo odigrali dobar meč pogotovo u prvom dijelu. Jedva čekam meč u Mostaru i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je Mandić za Zrinjski TV.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Aha ,kako su ti kući!?
0 1
magistar
Ove bi i Doboj Kakanj rastavio od fudbala
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi