Salihamidžić nakon povratka iz Pariza nije bio raspoložen za pitanja novinara

Sportski direktor Bayerna traži nova pojačanja

Hasan Salihamidžić je danas otputovao na tajni sastanak u Pariz

S. Pašalić

Minhenski Bayern je prije nekoliko dana otputovao u SAD, gdje će započeti sa pripremama za novu sezonu.

U avionu koji je odletio nije bilo Hasana Salihamidžića koji je ostao u Minhenu kako bi pokušao dogovoriti nova pojačanja za bavarski klub.

Nekoliko igrača je na radaru Bavaraca, a osim Leroya Sanea iz Manchester Cityja koji je prva meta ovog kluba spominju se još i Ousmane Dembele iz Barcelone, Hakim Ziyech iz Ajaxa, Callum Hudson-Odoi iz Chelseaja, ali i mnogi drugi.

Prema pisanju njemačkog Bila, Salihamidžić je kasno večeras privatnim avionom zajedno sa glavnim skautom Marcom Neppeom otputovao u Pariz.

Posjeta je trajala samo nekoliko sati, a zatim su se njih dvojica vratili u Minhen. Smatra se da je odredište bio aerodrom Le Bourget na sjeveroistoku francuske prijestolnice.

Ovdje stižu samo avioni s poslovnim putnicima. To bi značilo za pregovore o transferu, bez posmatrača, bez velikih uzbuđenja. Ipak, nije poznato zbog kojeg je igrača Salihamidžić otputovao u Pariz.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedna od mogućnosti je da je riječ o Marcu Rocu iz Espanyola za kojeg je španska Marca pisala da je blizu prelaska u Bayern, ali postoje i druge opcije zbog kojih je mogao odletjeti u Pariz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.