Održana konferencija za medije

Sedloski iz Kazahstana: Spremni smo dati maksimum i odigrati muški

Pred Širokim Brijegom danas je revanš susret 1. kola kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu.

Širokobriježani su u prvom meču odigranom na Pecari poraženi od Kairata rezultatom 2:1, no u Almaty nisu otputovali s bijelom zastavicom i vjeruju kako se uz 'mušku' igru imaju čemu nadati.

Pred utakmicu u Kazahstanu je održana i konferencija za medije na kojoj je trener bh. kluba Goce Sedloski istaknuo kako su njegovi igrači pokazali da se mogu nositi s Kairatom.

"U prvom susretu na domaćem travnjaku mogli smo dosta toga saznati jedni o drugima. Kairat je pokazao svoju kvalitetu i ozbiljnost u radu i pobijedio. Nažalost, tada smo izgubili nakon dviju individualnih grešaka, premda smo propustili nekoliko izglednih prilika. Ipak, sada je druga utakmica, a vjerujem kako će biti i drugačija igra našeg suparnika pred domaćom publikom", kazao je Sedloski, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iako domaćini imaju rezultat na svojoj strani, došli smo odigrati muški i pokušati nametnuti svoj ritam igre. Pokazali smo kako se možemo nositi s kvalitetnim suparnikom. Spremni smo dati svoj maksimum", riječi su trenera Širokog Brijega.

Utakmica između Kairata i Širokog Brijega na rasporedu je danas s početkom u 16:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.