Promijenjen termin utakmice između Širokog Brijega i Čelika

Meč se trebao igrati u nedjelju

Promijenjen termin utakmice između Širokog Brijega i Čelika

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Širokog Brijega u četvrtak igraju u gostima protiv Kairat Almatyja revanš utakmicu prvog pretkola Evropske lige.

Široki je u prvoj utakmici na svom terenu poražen sa 2:1, a sada ih očekuje dug put i revanš u Kazahstanu. Bh. tim nije imao sreće u prvom meču protiv Kairata jer su se propisno ispromašivali zbog čega je sada dosta manja šansa da će se plasirati u drugo pretkolo.

Također, pred Širokim je i početak nove sezone Premijer lige BiH, a ovaj tim je u nedjelju na Pecari trebao ugostiti ekipu Čelika. Meč je bio planiran za 21 sat, ali je termin promijenjen.

Naravno, igrači Širokog Brijega moraju na dug put u Kazahstan i nazad i jasno je da su tražili odgodu meča protiv Čelika. S Pecare su potvrdili da se ova utakmica neće igrati u nedjelju već u ponedjeljak od 21 sat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, u prvom kolu Premijer lige BiH još se sastaju Sarajevo-Zrinjski, Sloboda-Radnik, Željezničar-Borac, Velež-Mladost i Zvijezda-Tuzla City.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi