Nekoliko promjena

Vukas odabrao 18 igrača za revanš meč protiv Akademije Pandev

HŠK Zrinjski će večeras na svom stadionu pokušati potvrditi plasman u drugo pretkolo Lige Evrope.

Naime, večeras se Pod Bijelim brijegom igra revanš susret prvog pretkola između Zrinjskog i Akademije Pandev, a Plemići su jako blizu prolaska u narednu fazu kvalifikazija za Ligu Evrope s obzirom da su u prvom meču u Skoplju slavili sa 0:3.

Trener Zrinjskog Hari Vukas je mogao biti zadovoljan partijom svojih izabranika u prvom meču, a sada je odabrao i osamnaestoricu za revanš meč.

Tako Vukas večeras može računati na sljedeće igrače:

Golmani: Ivan Brkić, Antonio Soldo.

Odbrana: Renato Gojković, Jasmin Čeliković, Dario Rugašević, Tomislav Barišić, Slobodan Jakovljević, Advan Kadušić.

Vezni red: Ivan Čurjurić, Frane Čirjak, Damir Šovšić, Semir Pezer, Edin Rustemović, Kristijan Stanić, Staniša Mandić, Miljan Govedarica.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Napad: Irfan Hadžić, Ivan Lendrić.

Tako u konkurenciji za današnji meč nema Barbarića koji je u Skoplju bio starter, kao ni Bencuna. Sa druge strane, danas je u konkurenciji mladi Kristijan Stanić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.