Bomba iz Španije

Juve i PSG dogovaraju razmjenu: Neymar će put Torina, a ko će u Pariz?

Admin Čaušević

Može li Juventus odraditi jedan od najboljih prijelaznih rokova u historiji fudbala? Odgovor na to pitanje ćemo saznati u narednim sedmicama.

Činilo se da je fudbalska pijaca u Torinu završena angažovanjem Matthijsa De Ligta, ali izgleda da to nije ipak slučaj.

Naime, španski El Chiringuito javlja da Juventus i PSG dogovaraju senzacionalnu razmjenu čiji bi glavni akteri bili Paulo Dybala i Neymar Junior.

Već je odavno poznato da Neymar ne želi ostati mešu pariškim Svecima te je njegov otac krenuo na put Evropom, a jedna od stanica je i Torino.

Neymarov otac, koji se inače brine o karijeri najskupljeg fudbalera na svijetu, došao sinoć u Torino kako bi razgovorao o potencijalnom transferu.

Tamo se navodno sastao s Juventusovim direktorom Fabijom Paraticijem, a pomenuti list piše da je sastanak bio uglavnom informativne prirode.

El Chiringuito je danas otišao korak dalje te je najavio moguću razmjenu između dva kluba, a put Pariza bi tako krenuo Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac nije briljirao prošle sezone, a ozbirom da je miljenik Pavela Nedveda teško je vjerovati da će se Stara dama odreći njegovih usluga zbog čega ovu špekulaciju treba uzeti s rezervom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.