Policija ekspresno reagovala

Haos na Poljudu: Navijači Hajduka utrčali na teren i krenuli u obračun s igračima

Endin Čaušević

Hajduk je večeras doživio šokantan poraz na Poljudu od Gzire sa 3:1 i tako ispao već u prvom pretkolu Evropske lige.

Klub s Malte je prije sedam dana izgbio na svom terenu sa 2:0, ali su večeras napravili veliku senzaciju i slavili sa 3:1, te izborili plasman u drugo pretkolo Evropske lige.

Sigurno da niko nije mogao ni sanjati da će Hajduk ispasti, a pogotovo jer su poveli večeras s 1:0. No, Gzira je u drugom dijelu preokrenula i golom u 96. minuti za 3:1 prošla dalje.

Nakon završetka utakmice nastao je pravi haos na Poljudu. Grupa navijača Hajduka utrčala je na teren i pokušala se obračunati s igračima, ali na svu sreću policija je uspjela reagovati i zaustaviti ih.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Također, navijači su i napali čelnike Hajduka koji su bili u svečanoj loži, ali na svu sreću sve se završilo samo na verbalnom okršaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.