Pojačao Milan

Šou na inicijaciji Radeta Krunića: Veznjak zapjevao megahit

Admin Čaušević

Rade Krunić je nedavno potpisao za Milan te će u narednih pet godina imati priliku da igra za jedan od najvećih klubova današnjice. 


Rossoneri su nedavno počeli s pripremamam za novu sezonu, a kako to tradicija i nalaže Krunić je morao otpjevati neku pjesmu novim saigračima.

Bh. veznjak se novim saigračima odlučio predstaviti poznatim italijanskim hitom iz 80-ih godina "Sarà perché ti amo" u izvedbi grupe Richi e Poveri.

Nakon inicijacije Krunić je odgovarao na pitanje navijača, a između ostalih kazao im je da je bez obzira što je pjevao na italijanskom ljubitelj tradicionalne bh. muzike.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Krunić se s Milanom nalazi na američkoj turneji, a priliku da debituje u dresu novog kluba imat će u noći sa srijede na četvrtak u prijateljskom duelu protiv Bayerna. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.