Krunić: Željo sve što je osvojio, osvojio je s Osimom

Borac neporažen na Grbavici

Krunić: Željo sve što je osvojio, osvojio je s Osimom

A. Čaušević

Branislav Krunić je bio vidno zadovoljan rezultatom prvog kola Premijer lige protiv Željezničara. 

Borac je stigao na Grbavicu s namjerom da ne izgubi i uspio u tome obzirom da je meč zavšen 0:0.

Krunić je istakao da je zadovoljan bod te je pohvalio Željezničar kazavši da se radi o kvalitetnom timu kojeg vodi kvalitetan stručnjak.

"Početak prvenstva je uvijek u grču i nekom iščekivanju, za nas je bio težak i kvalitetan protivnik. Došli smo da se odbranimo, zaprijetimo iz kontri i polukontri, uzeli smo bod protiv kvalitetnog Željezničara koji vodi kvalitetan stručnjak. Željo sve što je osvojio osvojio je s njim i želim mu puno sreće u nastavku", rekao je Krunić.

"Bit će potrebno vrijeme da dođemo do svog maksimuma, ova utakmica je dobra za analizu, bila je odlična utakmica, dobar ambijent i pokazat će šta je sve ono što trebamo raditi u nastavku. Trebaju nam još tri igrača, ali teško je dovesti kvalitetnog igrača koji može pojačati naš tim u ovom trenutku", kazao je Krunić.

"Najbitnije je da osvajamo bodove, a kako ćemo ih osvojiti to je manje bitno. Ovo je naša prva utakmica poslije povratka, najviše sam zadovoljan rezultatom koji će nam dati mirnoću za dalji rad", dodao je trener Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac će u drugom kolu na Gradskom stadionu u Banjoj Luci dočekati Zvijezdu 09.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sa1946
Dobro si rekao, evo večeras je osvojio bod.
10 1
forza_juve
Mislis zeljo je sve pokupovao sa osimom, sada nema para nema muzike
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi