EPA

Nastavlja se rat

Baleov agent: Nema šanse da ga otjeraju iz kluba

Velšanin Gareth Bale nalazi se na izlaznim vratima Real Madrida.

Realov dres Bale nosi u posljednji šest godina, s kraljevskim klubom je osvojio mnoštvo trofeja, no na kraju priče dočekao je to da ga se klub odriče.

Da je Baleovo vrijeme na Santiago Bernabeu prošlo potvrdio je i Zinedine Zidane, kazavši, između ostalog, da je klub taj ga se želi riješiti a ne on, međutim velškog fudbalera napisi o odlasku ne brinu.

Povodom svih špekulacija oglasio se i Baleov agent Jonathan Barnett za Sky Sports.

"Nema šanse da ga otjeraju iz kluba, pa on je jedan od tri najbolja fudbalera na svijetu", poručio je Barnett i potom prokomentarisao navode da bi njegov klijent mogao karijeru nastaviti u dalekoj Kini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Posudba u Kinu? Smiješno, neće on ići na nikakve posudbe. Bale je igrač Real Madrida i ostat će u klubu koliko on želi, pa makar i tri godine grijao klupu. Razmislit ćemo o eventualnim ponudama samo ako nas zadovljavaju, onda možda i ode", priznao je.

Bale je, podsjetimo, u Real Madrid stigao 2013. godine iz Tottenhama za 100 miliona eura, što je u tom momentu bila rekordna odšteta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.