Zidane ponovo o Baleu: On sam nije htio da igra protiv Bayerna

Saga se nastavlja

Zidane ponovo o Baleu: On sam nije htio da igra protiv Bayerna

E. Čaušević

Real Madrid dobio je bogatu ponudu za Garetha Balea, ali ih je Velšanin ponovo iznenadio jer je još jednom odbio odlazak sa Santiago Bernabeua.

Bale je napravio ogroman problem kraljevskom klubu jer ne želi da napusti klub iako u Realu rade sve kako bi ga se riješili. Bale je odbio bogatu ponudu iz daleke Kine jer želi ostati u Realu iako je svjestan da sigurno neće igrati naredne sezone.

Zinedine Zidane je u nekoliko navrata poručio da Real ne računa na Balea naredne sezone, ali očito je da Velšaninu to nije problem. Bale prije nekoliko dana nije igrao u prijateljskoj utakmici za Kraljeve što je jasan pokazatelj u kakvoj je situaciji.

Nakon što su mnogi kritikovali Zidanea što je javno rekao da Bale nije u njegovim planovima, te što mu nije dao priliku da igra u prijateljskom meču protiv Bayerna francuski stručnjak se ponovo oglasio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrači su najvažniji i ja ću uvijek biti uz njih. Što se Balea tiče rekao sam da ga klub želi prodati i to je istina i ono što je najvažnije. Bale nije igrao protiv Bayerna jer on to nije želio", izjavio je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti