Novi odlazak za Tušnja

Josip Šantić više nije član FK Sloboda! · Saznajemo

Admin Čaušević

FK Sloboda je novu sezonu počela pobjedom nad Radnikom (2:1), međutim igračka križaljka u klubu sa Tušnja još uvijek nije riješena. 

U redove tuzlanskog premijerligaša ovog ljeta je stigla nekolicina novih fudbalera, a neki su napustili klub bez zvaničnog nastupa. 

Posljednji u nizu fudbalera koji su napustili Slobodu neposredno nakon potpisanog ugovora je Josip Šantić. 

Šantić je ugovor sa Slobodom potpisao krajem juna, međutim nepunih mjesec kasnije ovaj 25-godišnji veznjak je napustio Tušanj. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On se pojavio na prozivci Crveno-crnih, zadovoljio je ukuse struke, potpisao ugovor, ali njegova avantura u Slobodi je okončana bez zvaničnog nastupa. 

Prošle sezone Šantić je nastupao za Radnik, još je bio član Čelika, Viteza i italijanske Pro Patrije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.