Makedonski fudbaler trebao bi potpisati za Velež

Makedonac stiže u Velež

Rođeni traže stopera: Kosta Manev prvi pick · Saznajemo

Adnan Beganović

Poraz od Mladosti na domaćem terenu na otvaranju sezone upalio je alarme u redovima povratnika u društvo najboljih bosanskohercegovačkih klubova, mostarskog Veleža.

Euforija, koja je vladala u Mostaru nakon što su se Rođeni vratili u Premijer ligu splasnula je nakon poraza od Mladosti, a u stručnom štabu su tek nakon "trice" u Vrapčićima postali svjesni da su im za ispunjavanje ciljeva potrebna pojačanja.

Pogotovo se to odnosi na odbrambeni red koji je u duelu protiv Mladosti bio šupalj poput švicarskog sira pa su sada šef struke Ibro Rahimić i njegovi saradnici u grozničavoj potrazi za pojačanjima.

Stoperski dvojac, Zvonić i Marques, u subotu je potpuno zakazao pa je dovođenje stopera kako nezvanično saznajemo označeno kao primarna zadaća.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Spominje se nekoliko imena, no kako SportSport.ba nezvanično saznaje iz krugova bliskih klubu, makedonski fudbaler Kosta Manev ponovo je u u "igri" i ne bi bilo iznenađenje kada bi se ovaj fudbaler u narednim danima pojavio u Mostaru.

Podsjetimo, Rođeni su već ranije razgovorali sa ovim fudbalerom, no u samom finišu pregovora došlo je do zastoja. Manev je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Vardar, te finske klubove Klubi 04, Viikingit, PK-35, Honku, Inter i Kemi Kings.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.