Jedinstvo se pojačalo iz Veleža

Stigao novi golman

Jedinstvo se pojačalo iz Veleža

Čelnici Jedinstva iz Bihaća zvanično su okončali potragu za novim golmanom.

Iako u novu sezonu ulaze s podmlađenim igračkim kadrom, ambicije "crveno-bijelih" svode se na borbu za sami vrh tabele, a u klupskim prostorijama je danas predstavljeno još jedno novo ime.

Naime, za bihaćki klub u narednom periodu će nastupati i talentovani Edis Rahimić koji Pod Boriće na posudbu iz Veleža u čijem se redovima u proteklom periodu nije uspio izboriti za minutažu.

Rahimić je rođen 4. augusta 1999. godine u Mostaru i u prošlosti je bio standardni golman juniorske selekcije Veleža koja se takmiči u Premijer ligi BiH. Za prvi tim je imao priliku i da debituje, no kako pored Bobića i Bogdanovića nije imao prostora, donesena je odluka da bude poslan na 'kaljenje'. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo je, podsjetimo, prethodno na golmanskoj poziciji angažovalo i Deana Vukovića. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Bolje da su pustili Bogdanovica nego Rahimica onaj Bogdanovic protiv Mladost nista Nije pokazo Dva gola iz mrtvog ugla, a I treci uspio odbranit, a opet Isti igrac mu zabijat 3 gol bolji je Rahimic mladzih ima talenta mali
2 1
Ljacmu1
Pametan potez Veleža. Njegovo iskustvo iz Federalne lige će im dobro doći kada se vrati s posudbe za iduću sezonu. ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi