Postoji interes nekoliko klubova za štopera Barcelone

Mladi Francuz bi mogao postati jedna od većih grešaka katalonskog kluba

Prije šest mjeseci stigao u Barcelonu, a sada na dobrom putu da napusti Camp Nou

S. Pašalić

Barcelona je u januaru dogovorila transfer igrača Toulousea, Jeana-Clairea-Todiboa.

Međutim, odmah nakon toga nastao je problem. Barcelona je željela odmah dovesti 19-godišnjeg Francuza, ali je Toulouse insistirao da on ostane do ljeta u klubu, a katalonski klub je na to na kraju pristao.

Ali tu se priča nije završila jer je Todibo nakon toga bio nezadovoljan te se odlučio na štrajk kako bi odmah prešao u Barcelonu.

Na kraju je Toulouse popustio i mladi štoper je stigao na Camp Nou, ali nije dobio previše prilika za igru.

Prije mjesec i po španski Mundo Deportivo je pisao kako je Barcelona zabrinuta zbog ponašanja Todiboa, a Francuz navodno nije bio voljan da sluša savjete trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada isti list piše da je Todibo na izlaznim vratima katalonskog tima. U izvještaju se navodi da se svašta može desiti sa igračem ovog ljeta, ali je odlazak sa Camp Noua najizvjesniji.

Todibo ima jaku konkurenciju u Barceloni i trenutno su Samuel Umtiti, Gerard Pique i Clement Lenglet ispred njega, a Nantes, Milan i nekoliko klubova iz Premier lige su zainteresovani da ga dovedu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.