Odigrao sjajnu utakmicu protiv Veleža.

Štoper Mladosti za SportSport.ba

Šerif Hasić: Željo je favorit, ali to ne mora ništa da znači

Esmer Oštraković

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja u prvom kolu napravili su pravo malo iznenađenje ostvarivši pobjedu u Mostaru kod Veleža.

Mostar je pred ovu utakmicu tresla velika euforija, ali su igrači Mladosti ovaj meč odigrali sjajno, posebno u odbrani, te su ostvarili veoma važnu pobjedu na otvaranju sezone.

Malo ko se mogao nadati pobjedi Mladosti, ali oni su itekako vjerovali u sebe i svoje mogućnosti.

" To i jeste slast fudbala, da ne pobjeđuju uvijek favoriti. Odlična utakmica pred punim stadionom sa mnogo šansi. Utakmicu je presudila naša bolja realizacija. Mogao je biti i obrnut rezultat jer je Velež imao par odličnih šansi koje nije iskoristio.", rekao je Šerif Hasić za SportSport.ba

Upravo su povratnik u Mladost Šerif Hasić i kapiten Aladin Isaković odigrali sjajnu utakmicu.

" Isaković i ja smo dugogodišnji prijatelji van terena i na terenu. Odlično smo se uklopili i razumijemo se i to je velika prednost za nas", kaže Hasić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost u narednom kolu na domaćem terenu dočekuje ekipu Željezničara, te će imati težak zadatak da potvrdi tri boda protiv Veleža.

" Željo je favorit i odlična ekipa što kada se izađe na teren ne mora ništa da znači. Sigurno da se nadamo pobjedi i da želimo da nastavimo pobjednički niz", završio je Hasić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.