Posljednje pojačanje Mladosti stiže iz Češke

Dujmović potpisao ugovor

Posljednje pojačanje Mladosti stiže iz Češke

Nova akvizija Mladosti iz Doboja kod Kaknja je 21-godišnji fudbaler Ivan Dujmović.

Crveno-bijeli su odlično otvorili novu sezonu savladavši u gostima Velež s 3:1, no i dalje žele da jačaju igrački kadar, pogotovo na deficitarnim pozicijama.

Tako je bh. premijerligaš u međuvremenu dogovorio saradnju i sa Dujmovićem, koji je prethodno nekoliko dana trenirao pod palicom Elvedina Beganovića, a ugovor je potpisan na dvije godine.

Dujmović je u našoj zemlji imao priliku nastupati, i to kao kadet noseći dres Čelika, dok je posljednje četiri godine proveo u Češkoj. Igrao je u Jihlavi, Tatran Prešovu i Jihlavi iz koje ujedno i dolazi u Mladost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Mladosti očekuju da će Dujmović zajedno sa Brankom Bajićem zatvoriti lijevu stranu, odnosno poziciju lijevog bočnog, koja je ostala deficitarna odlaskom Xhelila Asanija u Rusiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti