Fantastični komentari na ono što se dogodilo

Sead Kolašinac je apsolutni heroj širom svijeta

Midhat Šljivak

Odluka Seada Kolašinca da se obračuna sa nauružanim razbojnicima koji su napali njega i saigrača Mesuta Ozila izazvala je ogromnu pažnju širom svijeta.

Mnogi ne mogu da vjeruju da je Kolašinac tek tako krenuo u obračun sa pljačkašima i sa svih strana svijeta mu stižu poruke u kojima se hvali njegova nevjerovatna hrabrost.

Naravno, društvene mreže ne miruju otkako je Kolašinac napravio ovaj potez. Upoređuju ga sa raznim superjunacima, a njegov junački potez pokazuje da ne zovu uzalud 'bosanski tenk'.

Posebno su raspoloženi za šalu nakon svega bili twitteraši, koji su kao i uvijek imali nekoliko zanimljivih reakcija na potez bh. fudbalera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.