William Saliba potpisao za Arsenal

Vraća se u St. Etienne na posudbu

William Saliba potpisao za Arsenal

Endin Čaušević

Nakon Danija Ceballosa Arsenal je danas potvrdio dolazak još jednog igrača.

Radi se o Williamu Salibi koji je potpisao s Arsenalom ugovor na pet sezona, te je stigao iz St. Etiennea, ali će narednu sezonu također provesti na posudbi u francuskom klubu.

Arsenal je ovog 18-godišnjeg štopera platio 12 miliona eura, no odlučeno je da će se Saliba vratiti u St. Etienne na posudbu do kraja naredne sezone i Arsenalu će se priključiti tek narednog ljeta.

Saliba je prošao omladinsku školu St. Etiennea, a prošlog ljeta s ovim klubom je potpisao prvi profesionalni ugovor. Iako je imao samo 17 godina dobio je šansu u prvom timu i to odlično iskoristio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuzlaak
Dje je Gazija?
0 6
Mu'min Juventino FKS
Gazijaaaa ja uso samo da vidim tvoj komentar
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi