Zašto je Ozil odjurio dok je Kolašinac krenuo na nož?

Sve ima svoje razloge

Zašto je Ozil odjurio dok je Kolašinac krenuo na nož?

M. Šljivak

Kompletan fudbalski i sportski svijet slavi potez kojeg je napravio bh. fudbaler Sead Kolašinac.

Defanzivac Arsenala jučer je u Londonu krenuo goloruk na nož, pokušavajući da se obračuna sa maskiranim razbojnicima koji su napali automobil sa njegovim saigračem Mesutom Ozilom.

Kolašinac je poput superjunaka istrčao iz automobila i obračunao se sa pljačkašima, dok je Mesut Ozil ostao unutar automobila, a zatim je sa njim i odjurio.

Mnogi su ovaj čin njemačkog fudbalera označili kao kukavički, ali zapravo je Ozil napravio možda i najbolji mogući potez.

Kolašinac i Ozil su za vrijeme napada bili u pratnji supruga. Obojica su se nedavno oženili, pa je ofanzivac Arsenala ovaj potez napravio kako bi njih izveo iz opasnosti.

Ipak, svijet i dalje priča o luđačoj hrabrosti bh. fudbalera, a podrška za ovakav potez mu stiže sa svih strana.

Piers Morgan: Da se ja pitam odmah bih dao kapitensku traku Arsenala Seadu Kolašincu

Ovaj događaj šokirao je svjetsku javnost, a mnogi su oduševljeni potezom Kolašinca. Na Twitteru se oglasio i poznati engleski novinar Piers Morgan koji pomno prati i navija za Arsenal.

"Nevjerovatna hrabrost Kolašinca koji se obračunao s naoružanim razbojnicima. Spasio je Ozila od njih i da se ja pitam odmah bih dao kapitensku traku Arsenala Seadu Kolašincu", poručio je Morgan, a mnogi navijači su saglasni s njim.

Nevjerovatno hrabar potez...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pazzo13
Sejo se danas super osjeca, Sinoc je na ulici razbio hipika Mali je pokrio lice rukama, Ali je ostao bez bubrega
4 0
Edy
koja ste vi govna klosari jedni
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi