(Foto: EPA)

Momani prikazao Wildera, Kolašinca i Ozila

Čuveni karikaturista oduševio crtežom Seada Kolašinca

Midhat Šljivak

Sead Kolašinac je prethodnih dana glavna zvijezda u svim svjetskim medijima.

Bh. fudbaler je goloruk krenuo u obračun sa naoružanim napadačima koji su napali njega i njegovog saigrača Mesuta Ozila i uspio ih je savladati.

Iznenad je Kolašinac došao u centar pažnje. Svi se dive njegovoj hrabrosti, a komentar na sve je dao i WBC prvak teške kategorije Dontay Wilder.

"Odlično se kreće naprijed i nazad. Ne vidim tehniku udaranja, trebam ga naučiti da se spusti u gard. Ovako je ranjiv i udarci su mu predvidljivi. Ima brze noge, moglo bi se raditi s njim", rekao je Wilder.

Nakon ovih riječi poznati karikaturista Omar Momani je odlučio da nacrta karikaturu Kolašinca i Wildera, a koja izgleda zaista spektakularno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.