Slavni bokser govorio o pokretima Kolašinca tokom incidenta: Ima jednu manu!

Wilder o bh. fudbaleru

Slavni bokser govorio o pokretima Kolašinca tokom incidenta: Ima jednu manu!

Jedan od najboljih svjetskih teškaša Deontay Wilder komentarisao je kretanje i udarce Seada Kolašinca tokom jučerašnje drame u Londonu.

Podsjetimo, Kolašinac i njegov saigrač Mesut Ozil napadnuti su jučer u glavnom gradu Engleske, a bh. reprezentativac je na napadače, koji su imali nož, krenuo golim rukama.

On je tom prilikom pokazao zavidnu kretnju što je komentarisao i Wilder. Ipak, slavni bokser kaže da Kolašinac treba poraditi na tehnici i ponudio se da ga on tome poduči.

"Odlično se kreće naprijed i nazad. Ne vidim tehniku udaranja, trebam ga naučiti da se spusti u gard. Ovako je ranjiv i udarci su mu predvidljivi. Ima brze noge, moglo bi se raditi s njim", rekao je Wilder za Sun Sport.

Inače, on je u karijeri odradio 42 profesionalna meča. Zabilježio je 41 pobjedu i jedan remi. Remizirao je samo protiv Tysona Furyja i to u decembru prošle godine,a poslije toga je pobijedio Dominica Breazealea. Naredni meč će odraditi protiv Luisa Ortiza kojeg je pobijedio prije godinu i pol dana.

Ozil prekinuo šutnju nakon incidenta!

Inače, nakon incidenta se danas ogflasio i Mesut Ozil.

Ozil je o incidentu govorio za Sky Sport.

"Mi smo dobro, ja, Seo i moja supruga, svi smo dobro, hvala vam...", rekao je Ozil.

Na pitanje da li je ovo iskušenje bilo zastrašujuće, Ozil je dodao: "Bilo je teško, ali sada je OK".

U međuvremenu, navijači Arsenala žele odati priznanje Kolašincu za hrabrost šaleći se da mu ispred Emiratesa treba izgraditi statuu.

"Povećajte mu platu, učinite ga kapitenom, napravite mu statuu i napravite predugovor da bude trener tima kada završi karijeru", glasi samo jedan od komentara oduševljenih navijača Arsenala na Twitteru.

Sky Sort prenosi da su razbojnici, koji su jučer poslijepodne napali Ozila i Kolašinca, željeli ukrasti njihove skupocjene satove.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ali nije rekao najvažniju stvar, a to je da Bošnjo ima srce veliko kao svemir. A priznaćete to je najvažnije, jer džaba sve ako srca nemaš.
2 1
dr.nele
Hehhehd brdo je to od covjeka sejo tenk
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi