Ozil prije pet mjeseci rekao da bi uz sebe u tuči volio imati Kolašinca

U ležernom intervjuu za klupsku televiziju

Ozil prije pet mjeseci rekao da bi uz sebe u tuči volio imati Kolašinca

A. Čaušević

Sead Kolašinac je prije nekoliko dana postao apsolutni junak nakon što se sa maskiranim i noževima naoružanim razbojnicima sukobio golim rukama.

Mesutu Ozili su razbojnici pokušali da ukradu auto, ali na njihovu žalost u vozilu se nalazio i Kolašinac. Bh. reprezentativac je goloruk krenuo na pljačkaše, dok je Nijemac turskog porijekla pobjegao.

Interesantno Ozil je još prije pet mjeseci u ležernom razgovoru za televiziju Arsenala kazao da bi pored sebe u slučaju tuče upravo volio imati Kolašinca.

Indentičan odgovor je dao i napadač Pierre Emerick Aubameyang.

Odgovor Aubameyanga i Ozila možete pogledati na 5:45 video priloga.

Ozil prekinuo šutnju nakon incidenta!

Ozil je o incidentu govorio za Sky Sport.

"Mi smo dobro, ja, Seo i moja supruga, svi smo dobro, hvala vam...", rekao je Ozil.

Na pitanje da li je ovo iskušenje bilo zastrašujuće, Ozil je dodao: "Bilo je teško, ali sada je OK".

U međuvremenu, navijači Arsenala žele odati priznanje Kolašincu za hrabrost šaleći se da mu ispred Emiratesa treba izgraditi statuu.

"Povećajte mu platu, učinite ga kapitenom, napravite mu statuu i napravite predugovor da bude trener tima kada završi karijeru", glasi samo jedan od komentara oduševljenih navijača Arsenala na Twitteru.

Sky Sort prenosi da su razbojnici, koji su jučer poslijepodne napali Ozila i Kolašinca, željeli ukrasti njihove skupocjene satove.

Top Komentari

manijaci1987
a pobjego ko muha bez glave
0 5
Icardi
Seo gigant
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi