Očito ne računaju na njega

Real Madrid objavio igrački kadar na zvaničnoj stranici, a svi se pitaju gdje je James Rodriguez

Endin Čaušević

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Real Madrid.

James je prethodne dvije sezone igrao na posudbi u Bayernu, ali je napustio minhenski klub i vratio se u Real. Nakon što se Marco Asensio teže povrijedio očekivalo se da bi Zinedine Zidane konačno mogao pružiti Jamesu šansu u Real Madridu.

Međutim, prema pisanju španskih medija to se neće desiti i Kolumbijac se još uvijek nalazi na transfer listi. James se najviše povezivao s prelaskom u Napoli s kojim Kraljevi još uvijek pregovaraju.

Da ne računaju na njega najbolje se pokazalo kada je Real Madrid unio promjene u igračkom kadru na zvaničnoj stranici. U ekipi su igrači koji su došli ovog ljeta, a ostatak tima se morao fotografisati u novim dresovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, mnogi su odmah zapazili da tu uopšte nema Jamesa kao da on i nije igrač Reala. To je jasan znak da ga kraljevski klub što prije želi prodati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.