Real Madrid i dalje prodaje Jamesa, postavljena i cijena

Madriđani spremni da ga puste

Real Madrid i dalje prodaje Jamesa, postavljena i cijena

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac još uvijek ne zna gdje će igrati naredne sezone.

Nakon što je dvije sezone proveo na posudbi u Bayernu, James je dospio na 'ničiju zemlju'. Real Madrid ga ne planira zadržati, Bayern nije želio da otkupi njegov ugovor, a potencijalni kupci nikako da završe posao.

Uprava Reala ga je navodno obavijestila o ostanku u klubu nakon katastrofalnog poraza od Atletica i povrede Marca Asensia, no španska novinarka Maria Lourdes Garcia Gampos je danas objavila nove informacije.

Ona tvrdi da je Real i dalje spreman prodati Jamesa i da je određena cijena za njega. Tako će klub koji želi da dovede veznjaka morati da plati 50 miliona eura.

James se dugo povezuje s Napolijem, no danas je stigao u Madrid i odradio je prvi trening s ekipom uoči početka nove sezone.

Uz Napoli, interes za Jamesom pokazao je i madridski Atletico, no vjeruje se da Real neće dozvoliti igraču prelazak u redove gradskog rivala.

Bilo kako bilo, James je u nezavidnoj situaciji, još uvijek nije siguran u konačnu odluku, ali nije ni isključeno da na kraju ipak nosi dres Reala i da pokuša da se izbori za startnih 11 u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi