Mostarci se pojačavaju

Rahimić najavio pojačanje: Crnogorski internacionalac nova akvizicija Veleža?

Edmir Škorić

Vasko Kalezić bi u narednom periodu trebao postati novo pojačanje FK Velež.

Nakon dva poraza na startu Premijer lige BiH, čelnici Veleža spremni su dodatno pojačati tim, a navodno će nova akvicizija postati crnogorski internacionalac Vasko Kalezić.

On se prošlog ljeta povezivao sa ekipom Sarajeva, no tada ga sudbina nije odvela u BiH, a sada je blizu prelaska u redove Rođenih.

Ovaj krilni nogometaš ima 25 godina i prošle sezone je bio u Titogradu, a prethodno u Vojvodini, Zeti, Daciji, igrao i za dva norveška kluba, na Kipru...

Kako saznajemo, pregovori između Veleža i Kalezića su u toku. Ibro Rahimić, trener Veleža, za klupsku TV je kazao da se pregovara s jednim igračem, a po svemu sudeći radi se o gore spomenutom Crnogorcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.