Urdinov i službeno igrač FK Velež!

Makedonac ponovo u Premijer ligi

Urdinov i službeno igrač FK Velež! · Zvanično

A. Čaušević

Yani Urdinov se vratio u Premijer ligu BiH. 

Urdinova ćemo nakon nekoliko godina ponovo gledati na premijerligaškim terenima obzirom da je i zvanično postao fudbaler FK Velež.

Pouzdani lijevi bek koji je ljubiteljima fudbala u BiH ostao upamćen po nastupima u FK Željezničar je s mostarskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Urdinov je posljednji angažman imao u slovačkom Ruzomberoku, a osim za Željezničar nastupao je i za Bohemians 1905, FC Zira, Vysocina, Flamurtari, Shkendiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom na svoje iskustvo i kvalitet nema dileme da će ovaj 28-godišnjak predstavljati veliko pojačanje za mostarske Rođene. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
novi igrac za FK Vrapcice
0 12
Stanley
sretno rodjeni dobrog igrača ste doveli. HZSA
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi