Već je igrao na Siciliji

Palermo dovodi igrača iz 1. lige RS?

Srbijanski internacionalac Milan Milanović mogao bi 1. ligu Republike Srpske zamijeniti sa Palermom.

Milanović (28) je u prošlosti važio za veliku nadu, u mladoj reprezentaciji igrao je s Ljajićem, Tadićem, Matićem, no na kraju nije ostvario karijeru srazmjernu potencijalu kakav je imao. Preko Lokomotiva, Palerma, Ascolija..., završio je u BiH, i to u Željezničaru iz Banjaluke u koji je došao kako bi se vratio u život nakon pauze od jednu i pol godinu. 

Dobio je Milanović u Banjaluci ono što je i želio, kontinuitet, a nakon pola godine klub je napustio i svoju karijeru bi, čini se, mogao ponovo nastaviti u Italiji.

Na Apeninima špekulišu kako se za Milanovićeve usluge interesuje Palermo koji ga je 2011. godine otkupio za 1,500.000 eura, no danas su okolnosti drugačije, sicilijanski klub je zbog finansijskih malverzacija izbačen u - Seriju D.

"Palermo? Bio bi to povratak kući, taj klub mi je ostao u srcu. Bio bih ponosan ukoliko bih se vratio da pomognem klubu da se vrati tamo gdje i zaslužuje biti. Želio bih postati jedan od vođa tima", rekao je Milanović za medije u Italiji.

Milanović se kao Palermov član vodio od 2011. do 2015. godine. U međuvremenu je slan na posudbe u Sienu, Vicenzu, Ascoli...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.