Željezničar ST se pojačava, stigao novi napadač

Prvoligaš iz RS-a

Željezničar ST se pojačava, stigao novi napadač

Prvoligaš iz RS-a Željezničar Sport Team i u narednu sezonu ulazi s visokim ambicijama.

Ekipa koju vodi Zoran Ćurguz težit će ka tome da i u narednoj sezoni bude u samom vrhu prvoligaške karavane, a čelnici tima iz Banjaluke u međuvremenu dogovorili su dolazak još jednog novog igrača.

Nakon što su na "Predgrađe" stigli Bojan Sladojević i Danijel Majkić, dogovorena je saradnja i sa 20-godišnjim napadačem Nemanjom Baburaćem koji dolazi iz drugoligaša Karanovca gdje je imao odličnu polusezonu iza sebe, a još je igrao za Alfa Modriču i Borac.

"Sa Nemanjom je sve dogovoreno. Pojačavamo se, ima novih imena i vjerujem da ćemo i sljedeće sezone igrati zapaženu ulogu", kaže nam trener Zoran Ćurguz.

Zadovoljstvo zbog dolaska u Željezničar Sport Team nije skrivao ni sam Bamburać, koji kaže kako se odlično uklopio i da većinu fudbalera poznaje od ranije, te da je na njemu još samo da se nametne treneru banjalučkog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U sklopu priprema za novu sezonu Banjalučani će danas odigrati i prijateljski meč protiv Ljubića, a u subotu protivnik će biti Kozara.

Top Komentari

buba
ja novinara i go.... stavljas sliku sa Grbavice a pises o nekom tamo klubu koji nema nikakve veze sa slikom
0 7
rimke
i ovih zeljeznicara na svakom metru, ne znas vise jel se misli na ove nase lutve ili tamo neke
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti