Ronaldo je sretan što će igrati sa belgijskim napadačem

Igrač Uniteda je blizu dolaska u Torino

Cristiano Ronaldo dao zeleno svjetlo za dolazak Lukakua, jednu stvar posebno cijeni kod Belgijanca

S. Pašalić

Juventus i Manchester United se spremaju da završe posao oko velike zamjene igrača.

Iako se Romelu Lukaku već mjesecima povezivao sa Interom, dva kluba nikako nisu mogla postići dogovor, a to je na kraju odlučio da iskoristi klub iz Torina.

Još jučer je Sky Italia objavio kako su Juventus i Manchester United uspjeli postići dogovor prema kojem bi Lukaku krenuo put Italije, a Paulo Dybala bi se zaputio prema Engleskoj.

Britanski mediji danas pišu da je i Cristiano Ronaldo dao zeleno svjetlo kako bi se ovaj senzacionalni posao priveo kraju.

Portugalac je navodno sretan što će igrati sa Lukakuom i jako poštuje njegovu požrtvovnost. Juventus vidi Belgijanca kao najisturenijeg igrača u svojoj 4-3-3 formaciji.

Stara dama smatra da joj 26-godišnji Lukaku može biti bolji izbor za budućnost od 30-godišnjeg Marija Mandžukića koji je na izlaznim vratima ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Brat i ujedno agent Paula Dybale, Mariano, je otputovao u London u utorak navečer kako bi postigao dogovor sa čelnim ljudima Manchester Uniteda

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.