Bale je uživao igrajući golf

Velšanin je imao potpuno druge planove kako provesti dan

Šta je radio Bale dok je Real gubio meč?

S. Pašalić

Real Madrid je u ponedjeljak otputovao u Njemačku kako bi igrao na Audi kupu, a Gareth Bale nije bio među putnicima.

Velšanin već odavno nije u planovima Zinedinea Zidanea, a to mu je pokazao i u utakmici protiv Bayerna kada ga je ostavio van ekipe, a kasnije je to pravdao time da je Bale sam tražio da ne igra.

Pisalo se da je Bale odbio da putuje sa ekipom u Njemačku jer je previše uznemiren i ljut na Zidanea i Pereza jer su u posljednji tren stopirali njegov transfer u Kinu, a nakon dolaska u Minhen trener Reala je rekao svoju verziju.

"Bale nije doputovao je nije bio dovoljno spreman. Poslije razgovora s klupskim doktorima najbolje za njega je bilo da ostane u Madridu", rekao je Zizou te dodao:

"Bila je to zajednička odluka koju smo donijeli igrač, ljekarski tim i ja".

Kraljevski klub je jučer odigrao utakmicu protiv Tottenhama i izgubio je rezultatom 1:0, a Bale je za to vrijeme čini se imao potpuno druge planove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrača Reala su fotografisali kako igra golf za vrijeme dok je njegov tim gubio od londonskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.