Zidane nakon poraza od Tottenhama: Danas smo bili bolji, i moramo biti bolji svakog dana
Zidane ipak nije bio zadovoljan sa porazom

Trener Reala je ipak bio zadovoljan sa igrom svog tima

Zidane nakon poraza od Tottenhama: Danas smo bili bolji, i moramo biti bolji svakog dana

S. Pašalić

Real Madrid je danas u okviru Audi kupa koji se igra u Njemačkoj poražen od Tottenhama sa 1:0.

Harry Kane je u 22. minuti bio strijelac jedinog gola kada je iskoristio lošu reakciju odbrane Reala koja je u ovoj utakmici imala dosta problema.

Kraljevima je ovo bio treći poraz u četiri utakmice koliko su odigrali od početka priprema, ali trener Zinedine Zidane je nakon današnje utakmice ipak bio zadovoljan.

"Danas smo bili bolji, i moramo biti bolji svakog dana. Ne možemo biti zadovoljni porazom, ali bili smo bolji u svim aspektima. Moramo biti pozitivni, znajući da moramo igrati bolje.", rekao je trener Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti