Navijači Arsenala već dugo priželjkuju njegov odlazak, a navodno je i Emery rekao upravi da želi da Mustafi ode.

Napušta klub?

Navijači Arsenala slave: Stigla ponuda, Mustafi odlazi iz kluba

Esmer Oštraković

Arsenal je jučer odigrao prijateljsku utakmicu na gostovanju kod Angersa, a rezultat je bio 1:1. Nakon toga Topnici su ostvarili pobjedu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Dosta mladih igrača dobilo je šansu na ovoj utakmici, a u prvih jedanaest bili su samo Mustafi i Monreal.

Upravo je Mustafi možda odigrao svoju posljednju utakmicu. Kako navode mediji u Engleskoj za njega su stigle dvije ponude.

Najkonkretniji je Monaco koji ovog igrača želi kupiti, a isto bi htjela i Roma. Arsenala za njega traži 30 miliona eura.

Navijači Arsenala već dugo priželjkuju njegov odlazak, a navodno je i Emery rekao upravi da želi da Mustafi ode.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najveći problem je taj što igrač želi da ostane i da se dokaže, ali postoje velike šanse da ode upravo u Monaco.

Arsenal će u nedelju odigrati svoju posljednju pripremnu utakmicu pred novu sezoni, a protivnik je Barcelona na Nou Campu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.