"Arsenal će ispasti iz prvih šest ekipa, posljednjih 15 godina rade istu grešku"
Cole smatra da se situacija nije promijenila u posljednjih 15 godina u Arsenalu po pitanju dovođenja igrača

Joe Cole nije zadovoljan sa načinom na koji se radi u klubu iz Londona

"Arsenal će ispasti iz prvih šest ekipa, posljednjih 15 godina rade istu grešku"

S. Pašalić

Arsenal je prošle sezone završio na 5. mjestu na tabeli i ostao je bez Lige prvaka.

Topnicima je to bila treća sezone u nizu kako su završili vam prve četiri ekipe, a bivši igrač Chelseaja i Liverpoola, Joe Cole smatra da će Arsenal u budućnosti ispasti i van šest najboljih ekipa.

"Ne znam stvarno ko bi mogao upasti među prvih šest, ali mislim da bi Arsenal mogao ispasti iz te grupe jer u klubu nema previše harmonije", rekao je Joe Cole.

"U Manchester Unitedu, čini se da se Ole Gunnar Solskjaer pomalo sređuje stvari. Sviđaju mi se potpisi koje su napravili, bili su dobri dodaci za ekipu"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Arsenal bi možda mogao, ali to ovisi o posljednjih nekoliko dana prelaznog roka. Ne razumijem zašto se oni ne uključe u borbu za nekoga poput Lewisa Dunka iz Brightona ", dodao je.

"Bilo je to isto u Arsenalu posljednjih 15 godina u smislu dovođenja pravih igrača u klub. Zato sada ovdje još uvijek pričamo o istim pitanjima!", zaključio je Cole.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Topnik
Cuj Solskjaer sreduje stvari hahahahaha, koga su to oni doveli osim Wan Bisake, najgluplja izjava do sad.
0 5
dr.nele
Ne zaboravi da sam dijagnostikovao da za tebe momče na sve opću radost nema nade......pij lijekove jadoooo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi