Jones se nije proslavio sa loptom

Još jedan u nizu njegovih "bisera"

Mnogi se pitaju kako je Phil Jones uopšte stigao u Manchester United

S. Pašalić

Igrač Manchester Uniteda Phil Jones je mnogo puta do sada nasmijao ljubitelje nogometa.

Englez je dosta puta u posljednjih nekoliko sezona bio hit na društvenim mrežama zbog svojih grimasa na licu, te je na kraju postao i prepoznatljiv po tome.

Nedavno je u prijateljskoj utakmici protiv Kristansunda ponovo nasmijao navijače nakon što je pokušao izvesti udarac makazicama, ali je pogodio sebe u ruku.

Manchester United je jučer igrao prijateljsku utakmicu protiv Milana, a Jones je ponovo ničim izazvan postao hit na internetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, tokom zagrijavanja igrač Manchester Uniteda je pokušao napraviti fintu, ali se to nije dobro završilo i na kraju se propisno obrukao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.