Poslali pismo Manchesteru s upozorenjem da ne dovode Dybalu

Morali bi platiti i dodatnih 40 miliona eura?

Poslali pismo Manchesteru s upozorenjem da ne dovode Dybalu

E. Škorić

Bivši agenti Paula Dybale poslali su Manchester Unitedu pismo s upozorenjem da mogu biti na udaru za 40 miliona eura ako potpišu napadača Juventusa, tvrdi La Gazzetta dello SPort.

Manchester i Juve su skoro bili završili veliku razmjenu igrača, ali sada su sve manje šanse da vidimo Dybalin prelazak na Old Trafford.

Argentinac je zatražio je 12 miliona eura plus bonuse i još jednu proviziju u iznosu od 15 miliona eura za agenta Jorgea Antuna, ali postoje i drugi problemi.

Prema La Gazzetta dello Sportu, Dybalovi bivši agenti poslali su pravno pismo Manchester Unitedu u kojem ih upozoravaju da ne bi trebali dovesti Dybalu.

To je zato što su usred pravne tužbe protiv Dybale zbog kršenja ugovora nakon što je on 2017. godine prešao u drugu agenciju.

Tada je sklopio 10-godišnji ugovor sa starom agencijom, uloženo je mnogo novca, ali Dybala je izradio svoje bivše agente i odlučio da ih napusti, zbog čega se sada vodi parnica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako pobijede, Dybala i njegov klub morat će da plate oko 40 miliona eura odštete.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi