Realno, to je i jedini način na koji je Barcelona mogla dovesti ovog igrača, jer toliko novca nemaju, a PSG nije htio nikakve razmjene.

Dogovor pri kraju

Veliki preokret: Neymar naredne sedmice potpisuje za Barcelonu!

Esmer Oštraković

Iako je prošle sedmice održan sasatanak između Neymara i čelnika PSG-a, na kojem je utvrđeno da će Brazilac teško ostvariti transfer u Barcu, desio se preokret.

On je sada jako blizu povratka u tim iz Španije, a navodno bi sve trebali biti završeno naredne sedmice.

Čelnici ovog kluba popustili su kada su shvatili da Neymar želi samo u Barcu, te da je krenuo unositi nemir u svlačionicu PSG-a, a sve kako bi otišao isforsirao transfer.

Navodno će biti dogovorena posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone, a ostalo je da se dogovori koliko će u sljedećem prelaznom roku Barcelona novca isplatiti PSG-u.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Realno, to je i jedini način na koji je Barcelona mogla dovesti ovog igrača, jer toliko novca nemaju, a PSG nije htio nikakve razmjene.

Neymar je također pristao i na smanjenje plaće, a Barca je oslobodila mjesto za igrača koji nije iz EU prodajom Malcoma.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.