Komične greške defanzivaca Arsenala obezbijedile Barceloni pobjedu

Katalonci slavili sa 2:1

Komične greške defanzivaca Arsenala obezbijedile Barceloni pobjedu

Esmer Oštraković

Barcelona je ostvarila pobjedu protiv Arsenala u prijateljskom susretu odigranom na Nou Campu, rezultatom 2:1.

U jendoj jako dobroj utakmici, punoj prilika, Arsenal je pobijedio sam sebe, te Emery sigurno ne može biti zadovoljan.

Arsenal je prvi došao u vodstvo. Sjajnu akciju odigrali su igrači Arsenala u 36. minuti, Ozil je podvalio loptu, a Aubameyang je majstorski savladao Neta.

Preokret se Barcelone desio se u posljednjih 20 minuta utakmice. Prvo je na nevjerovatan način Maitland-Niles savladao svog golmana u 70. minuti.

Konačan rezultat postavio je Luis Suarez u posljednjim trenucima utakmice kada je loše reagovao Mustafi, a Suarez je sjajno postigao gol.

Arsenalu naredne sedmice počinju obaveze u prvenstvu, kada u okviru 1. kola Premier lige gostuju kod Newcastlea.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mikilix
COYG dusmani
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi