Barcelona traži novog Iniestu, a očito ne znaju da nasljednika već imaju u prvom timu

Sjajni potezi Riquija Puiga

Barcelona traži novog Iniestu, a očito ne znaju da nasljednika već imaju u prvom timu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u prijateljskoj utakmici savladali Arsenal sa 2:1 na Camp Nou.

Katalonski klub je odigrao prvu utakmicu pred svojim navijačima, a nevjerovatno zvuči da je na tribinama Camp Noua bilo skoro 100.000 gledatelja iako se radi o prijateljskom meču.

U prvom poluvremenu za domaći tim igrao je i mladi Riqui Puig koji je izdanak Barcine La Masije. Ovaj veznjak je prošao pripreme s Barcom i odlučio je ostati u timu iako su čelnici kluba željeli da ga pošalju na posudbu.

No, Puig je to odbio i odlučio se boriti za minutažu u Barceloni iako će u veznom redu imati zaista žestoku konkurenciju. Ipak, mladi veznjak Barce sinoć je pokazao da se radi o izuzetno talentovanom igraču.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svojim driblinzima je kao amatere okrenuo Mkhitaryana i Willocka, te neodoljivo podsjetio na Andresa Iniestu koji je to radio na gotovo isti način. Barca pokušava naći novog Iniestu ulaganjem velikog novca, a očito u svojoj La Masiji već imaju jednog takvog.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prcimkevucausevicu
Neviđeno...pad sam
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti