Sarajevo sutra dočekuje BATE Borisov

Musemić: Svaki rezultat bez primljenog gola je itekako aktivan za nas

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

FK Sarajevo sutra na stadionu Bilino polje u Zenici igra prvu utakmicu trećeg pretkola Evropske lige protiv BATE Borisova.

Bordo tim je stigao u Zenicu gdje će danas odraditi službeni trening pred sutrašnji meč, a prije toga održana je konferencija za medije na kojoj se obratio trener ovog tima Husref Musemić.

"Uspjeli smo se upoznati s BATE Borisovim koji je prethodnih godina igrao grupnu fazu Lige prvaka ili Evropske lige dovoljno govori o kakvom timu se radi. Sigurno da je svaki rezultat sutra bez primljenog gola za nas aktivan. U dvije utakmice protiv Celtica smo uspjeli postići gol i nadam se da možemo to uraditi i sutra uz dostu opreznosti i discipline u igri".

"Igrački kadar? Šišić i Ahmetović se vraćaju i Mersudin će vjerovatno sutra početi utakmicu", rekao je Musemić.

Gdje vidi šansu svog tima sutra?

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bilo bi možda neozbiljno da kažem gdje vidimo svoju šansu. Svaku šansu vidim u svakom meču i na nama je da budemo pametni i disciplinovani i sigurno da ćemo dočekati svoju priliku protiv svake ekipe što smo pokazali protiv Celtica".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.