Baha: Napustili su nas neki od ključnih igrača, ali i sada imamo odličan tim

Trener BATE-a pred meč protiv Sarajeva

Baha: Napustili su nas neki od ključnih igrača, ali i sada imamo odličan tim

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na Bilinom polju protiv BATE Borisova prvi meč trećeg pretkola Evropske lige.

Igrači bjeloruskog kluba danas će odraditi trening na Bilinom polju pred sutrašnju utakmicu koja je na programu u 19:45 sati. Održana je i press konferencija na kojoj se novinarima obratio trener ovog tima Alyaksey Baha.

"Tačno je da su nas napustili neki od ključnih igrača koji su odabrali neke druge klubove, ali mi smo već odigrali nekoliko utakmica u novom sastavu i mogu reći da ovaj sastav nije ništa slabiji od prethodnog i zbog toga se nadamo pobjedi", rekao je Baha na početku press konferencije i nastavio..

"Stadion je dobar i koliko vidim imamo odlične uslove za meč. Da li će biti neuspjeh ako izgubimo? Naravno kao i bilo koji poraz javnost će reagovati na njega, ali mi ne razmišljamo o tome i cilj je da slavimo i to nam je u fokusu".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Mogu reći da smo se pripremali za meč, gledali smo nekoliko utakmica Sarajeva i analizirali igru. Nije nam prvi put da igramo protiv timova s Balkana i imamo iskustva. Sarajevo je jak tim koji ima dobrog trenera koji je legenda ovdje. Sigurno će biti jaki ko god bude igrao".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jahja_trako
makar snimite zvuk profesionalno ako ste profesionalci
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi