Ofanzivac Sarajeva se oporavio na vrijeme

Spreman za BATE

Ofanzivac Sarajeva se oporavio na vrijeme

A. Čaušević

Osim Mersudina Ahmetovića Husref Musemić će protiv BATE Borisova na raspolaganju imati još jednog igrača iz navale. 

Trener bh. prvaka će u duelu s BATE Borisovom imati opciju više u napadu pošto se od blage povrede oporavio Aladin Šišić.

Šišić je trebao konkurisati za meč sa Slobodom, ali se povrijedio na treningu pa je iz mjera predostrožnosti odlučeno da ne igra protiv tuzlanskog premijerligaša.

Ovaj 27-godišnjak je igrao u susretima sa Zrinjskim i Čelikom, dok je određenu minutažu dobio u dvomeču sa Celticom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, ekspedicija FK Sarajevo će tokom dana stići u Zenicu, a u kasnim popodnevnim satima ih očekuje trening na Bilinom polju. Prije toga će biti održana press konferencija.

Sutrašnji duel počinje u 19:45. UEFA je odredila da utakmicu sudi Alexandre Boucat iz Belgije, dok će njegovi asistenti biti Jimmy Cremers i Pieter Becquet, također iz Belgije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi